Töltött burgonya

Töltött burgonyaNéha szükség van egy kis szénhidrátra is, főleg ha rendszeresen sportolsz! Ne félj enni és megenni a szénhidrátokat!
Olvasd el (ITT) miért fontos mindennapi fogyasztásuk!

Töltött burgonya

Hozzávalók:
fejenként 1-2 nagyobb krumpli
2 dl tejföl
2 tojás
15 dkg sonka
15 dkg reszelt sajt

bors

Elkészítése: Töltött burgonya
A burgonyákat alaposan mosd meg, majd sós vízben, egészben tedd fel főni, vagy dobd sütőbe. Amikor megpuhultak, és kihűltek óvatosan vájd ki a közepét, tedd egy közepes méretű keverő tálba és add hozzá a többi hozzávalót is. Alaposan keverd össze, és töltsd vissza a kivájt krumplikba. 200°C-on süsd kb. 25 percig, ez alatt a töltelék kissé megsül-szilárdul; máris tálalhatod. Ha szereted a paradicsomot, szelj minden krumpli tetejére egy-egy karikát és azzal együtt süsd meg. Sok sikert hozzá!

Ha tetszett a bejegyzésem és szeretnél értesülni a következőkről is, akkor iratkozz fel blog értesítőmre itt a jobb oldalon!