Életmódváltó Workshop 1.

Készen állsz, hogy megreformáld a saját és családod étkezését?

Október 22.-én  szombaton érkezik a Konyhasuli következő, havi rendszerességgel működő Életmódváltó Workshopja!

Életed legjobb befektetése lehet, mert az egészségnél nincs értékesebb! Én már több mint 14 éve megtettem, és tudom, hogy egyedül mennyire nehéz. Rengeteg bosszúságon, elrontott ételen, ablakon kidobott pénzen vezetett az út idáig, ezért elhatároztam, minél több embernek segítek, hogy ezen ne kelljen keresztül mennie.
Biztosan Te is végigböngészted már az internetet, talán ki is próbáltál sok mindent amikről aztán kiderült, hogy hiába a szép fotók és leírások valahogy neked otthon mégsem úgy sikerül….
Ha TÉNYLEG SZERETNÉD MEGTANULNI, hogyan állíthatod át a saját és családod étkezését  egy sokkal egészségesebb pályára, akkor gyere el hozzám és a gyakorlatban a te közreműködéssel fogom ezt megmutatni neked!

Mire számíthatsz, ha eljössz?

Sütünk, főzünk 3-4 órán keresztül, egészséges, reform alapanyagokat használva, így menet közben a gyakorlatban ismerkedhetsz meg, és próbálhatod ki őket! Megtanulod, hogy az eddig használt alapanyagokat (fehér liszt, búzadara, étolaj, kristálycukor, stb.) mivel tudod helyettesíteni.

Kezdésnek megismertetlek az önmagával sűrítéssel, majd meg is valósítjuk.
Aztán fogjuk a zabkorpát, és megnézzük, pontosabban kisütjük, megfőzzük, felhasználjuk, elkészítjük minimum 5 féleképen! Megtanulhatod, mi mindenre jó, mit válthatsz ki vele az eddig használt élelmiszereid közül, hogyan használd, és miért hasznos a fogyasztása.

Tesztelheted már az elején a kókuszzsírt, az extra szűz olíva olajat, hiszen ezek segítségével fogunk sütni, főzni a workshop ideje alatt, és remélem, hogy ezek után, majd te is ezt használod az otthonodban!

Ötféle egészséges köretet fogunk készíteni, ami nem csak neked, de a gyerekeknek is garantáltan ízleni fog!
A köret mellé pedig hús is jár, így egy szintén egészséges panírban kisütött pulykahúst kóstolhatsz meg. Miért pont pulyka? Erre a kérdésre a választ a workshop-on kapod meg, ahogy azt is csak ott fogod megtudni, milyen is az egészséges, nem hizlaló panír!
Készíteni fogunk továbbá egy olyan édes főételt is, amit ha fogyni szeretnél, vacsorára, vagy nasiként is fogyaszthatsz, akár még késő este is.

A tanfolyam teljes ideje alatt elméleti síkon is fogjuk bővíteni a tudástárad, hogy a gyakorlathoz szaktudás is társuljon.

A Workshop alatt felhasználásra kerülő alapanyagokat én biztosítom, neked nem kell magaddal hoznod semmit!

Tartogatok neked még pár dolgot, ami segíthet a döntésben:

A komplex életmódváltás elősegítésére, megajándékozlak egy olyan táblázattal (e-book), amiben minden élelmiszert meg fogsz találni, amit el kell tüntetned a polcodról a siker érdekében, és az is benne lesz, mit ültess a helyükre, hol tudod ezeket legolcsóbban beszerezni!
Vagyis egy letölthető teljes életmódváltást elősegítő anyag, amit akár a hűtőre is ki tudsz függeszteni, hogy mindig szem előtt legyen.

Extra bónusz!

Tapasztalataim szerint a workshop után teli leszel kérdésekkel, ezért adok még egy ajándékot, egy 30 perces személyes konzultációt. Ha valamire nem találod a választ, elakadtál, itt bátran megkérdezheted!

Mennyibe kerül a tanfolyam?

 • 14.990 Ft/fő
 • 24.990 Ft/2 fő (5000 Ft megtakarítás ha ketten jöttök!)
 • 37.490 Ft/3 fő (7.500 Ft megtakarítás ha hárman jöttök!)
 • 49.960Ft/4 fő (10.000 Ft megtakarítás ha négyen jöttök!)

A tanfolyam helye és időpontja: Veszprém, 2016 Október 22. szombat 9:00 – 12:00

Tudom, hogy ennek az összegnek a többszörösét fogod kidobni az ablakon, ha egyedül próbálkozol, ezért ez egy kiváló ajánlat, ha tenni szeretnél a családod egészséges étkezéséért.

Maximális létszám: 8 fő

Miért jó ez a tanfolyam?

 • 4 órás workshop, telis teli gyakorlatias dolgokkal, sütéssel, főzéssel.
 • több éves tapasztalatomnak, és rengeteg kísérletezés alatt kifejlesztett receptjeimnek köszönhetően, garantált a siker,  a tanfolyam után otthon egyedül is képes leszel elkészíteni az ínycsiklandó ételeket és megvalósítani a tanultakat!
 • rengeteget teszel a magad és családod egészségéért is, ha lecseréled az eddig használt, egészségtelen alapanyagaidat.
 • minden alapanyagot, eszközt én biztosítok, nem kell hoznod semmit.
 • jegyzetelned sem kell,  a tanfolyam után a recepteket és a teljes életmódváltást elősegítő e-bookot e-mailben elküldöm neked.
 • a tanfolyamon maximum 8 résztvevő van.
 • az elkészített ételekből vihetsz haza kóstolót is, amit segítek becsomagolni neked.
 • a tanfolyam után felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban pedig igénybe vehetsz egy 30 perces ingyenes konzultációt velem, ahol átbeszélhetjük a tapasztalataidat.

A felsoroltakon kívül, gazdagabb leszel még egy akkora tapasztalattal, tudással, amivel a Workshop után, bármikor, bárhol (akár nyaralás ideje alatt is) képes leszel egészséges étrendet összeállítani magadnak, és a családodnak úgy, hogy nem kell több kiló elrontott ételt a kukába dobnod.
Több éves tapasztalat, kísérletezés árán jutottam el idáig, rengeteg ablakon kidobott pénz, és idő áll mögöttem, amit neked szeretnék megspórolni.

100-szazalek-elegedettsegi-garancia
A tanfolyamra 100% garanciát vállalok! Ha otthon nem sikerül a receptjeim alapján elkészítened a süteményeket, 1 hónapon belül egy ismétlő alkalomra a vendégem vagy!

 

Ők már jártak nálam:

“Ami számomra nagyon fontos, hogy mindegyik étel egyszerű és gyorsan elkészíthető,így a rohanós hétköznapokban sem terhel le annyira, hogy friss és egészséges ételt tegyek az asztalra. Az meg már csak hab a tortán, hogy az elméleti rész is sok hasznos és új információt tartogatott. Egy szó mint száz, nagyon élveztem mind az elméleti mind a gyakorlati részt. A csapat és a hangulat is szerintem szuper volt, tetszett ez a kis létszámú, családias környezet. “
G. Diana, Veszprém

“Eddig úgy gondoltam, hogy az egészséges életmód nagyon bonyolult és kivitelezhetetlen az ember mindennapi életében; most a workshop után gondolom azt, hogy nem is olyan szörnyű nehéz. És ez nagyon jó.”
V. Klaudia, Balatonfüred

Remélem már alig várod, hogy kitöltsd a jelentkezési lapot! Ha bármilyen kérdésed lenne a workshoppal kapcsolatban, írd meg bátran a megjegyzés mezőbe, illetve itt tudod jelezni azt is ha többen jönnétek a tanfolyamra!

Szeretettel várlak!

[Form id=”12″]